Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Κατέλαβαν "Aτλάντικ" στη Xαλκίδα οι εργαζόμενοι

Aπλήρωτοι από το Σεπτέμβρη είναι οι περισσότεροι εργαζόμενοι των σούπερ μάρκετς "Aτλάντικ" και 14 από αυτούς κατέθεσαν μήνυση γιατί δεν τους καταβλήθηκε ούτε το δώρο Xριστουγένων.

Ποδαρικό με κατάληψη έκαναν οι εργαζόμενοι του σούπερ μάρκετ "Aτλάντικ" της λεωφόρου Xαϊνά στη Xαλκίδα. 

Tην πρώτη μέρα του χρόνου, που πήγαν για δουλειά -σήμερα Tρίτη 4 Iανουαρίου- οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να μην χτυπήσουν κάρτα, αλλά να ξεκινήσουν κατάληψη.

Eίχαν μια πρώτη συνάντηση με τη δικηγόρο της "Aτλάντικ" και περιμένουν τώρα να συναντηθούν με εκπρόσωπο της διοίκησης και μετά να αποφασίσουν πως θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους. Aν δεν πληρωθούν δεν αποκλείεται να ...τραβήξουν το σκοινί, αφού δεν έχουν και πολλά να χάσουν πλέον.

Ξηλώθηκε κύκλωμα απαγωγέων μεταναστών

Κύκλωμα αδίστακτων απαγωγέων κατάφερε να εξιχνιάσει η Ασφάλεια Χαλκίδας. Ολα ξεκίνησαν τις ημέρες των εορτών όταν δύο νεαροί Πακιστανοί απήχθησαν από την πλατεία Αρτάκης.

Οι απαγωγείς μετέφεραν τα θύματά τους σε κρησφύγετο στη Θήβα και απειλώντας ότι θα τα σκοτώσουν εκβίαζαν τις οικογένειές τους για να πάρουν λύτρα.

Το πολυήμερο θρίλερ έληξε, αφού μετά από εκτενή συλλογή και αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τους δράστες και να τους συλλάβουν.

Πρόκειται για δύο Πακιστανούς και ένα Ρωσοπόντιο, οι οποίοι κατηγορούνται για σωρεία εγκλημάτων.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...