Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

«Πάμε πακέτο»: Καλά κρυμμένα μυστικά της Καρύστου,έρχονται στο φως

Την Πέμπτη 9 Ιουνίου, στις 21:00, η Βίκυ Χατζηβασιλείου μας περιμένει για να ανοίξουμε δυο καινούργια πακέτα.

Καλά κρυμμένα μυστικά έρχονται στο φως και αλλάζουν τις ζωές πέντε ανθρώπων.

Αποστολέας του πρώτου πακέτου είναι ένας 49χρονος άνδρας από την Κάρυστο, που εύχεται να συναντήσει, μετά από 24 χρόνια, τον μοναχογιό του που ζει στην Αμερική.

Αυτό το παιδί ήταν ο καρπός του πρώτου του γάμου ο οποίος έγινε στην Αμερική όταν ήταν σε νεανική ηλικία.

Ο αποστολέας, λίγο μετά την γέννηση του γιου του, ανακαλύπτει τον εθισμό της συζύγου του στα ναρκωτικά. Τότε, χωρίς να νοιαστεί για το μέλλον του παιδιού του, αποφασίζει να εγκαταλείψει την οικογένειά του και να επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα.

Από τότε δεν είχε καμία επαφή με το παιδί.

Άραγε τώρα, κυριευμένος από τις τύψεις του, πώς θα αισθανθεί όταν μάθει ότι ο γιος του μεγάλωσε και χωρίς την μητέρα του, αφού εκείνη περνούσε μεγάλα διαστήματα στην φυλακή;

Θα τον δεχτεί ο γιος του έστω και τώρα στην ζωή του;

Το άνοιγμα του δεύτερου πακέτου κρύβει τρεις διαφορετικές προσωπικές ιστορίες οι οποίες όμως έχουν κοινή αφετηρία.

Οι τρεις πρωταγωνιστές αγνοούν ο ένας την ύπαρξη του άλλου παρότι τους ενώνει ένας ισχυρός δεσμός αίματος.

Οι δυο από αυτούς μεγάλωσαν χωρίς να γνωρίσουν τον πατέρα τους, ενώ ο τρίτος μεγάλωσε με τον πόνο ότι δεν έχει αδέρφια.

Άραγε πως θα αισθανθούν όταν βρεθούν όλοι μαζί και ανακαλύψουν την αλήθεια;

Στάση πληρωμών οι επιχειρηματίες της Αιδηψού!

Aντιδρώντας στην κοροϊδία των αρμοδίων του τουρισμού ,απο τον κ.Γερουλάνο μέχρι τον πρόεδρο της ΕΤΑ οι επιχερηματίες ,εμποροι και επαγγελματιες της Αιδηψού πραγματοποίησαν, οπως ανεφερε. στο κεντρικο δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 96,2 ο ανταποκριτής μας Δημήτρης Μήτρου,συγκέντρωση διαμαρτυρίας και παράλληλα απειλουν να σταματήσου ν να πληρώνουν ΙΚΑ,ΤΕΒΕ,Εφορία κ.λπ. αν συνεχιστεί η καταστροφική για την περιοχή στάση των αρμόδιων αναφορικά με την λειτουργία των ιαματικών.Ειναι χαρακτηριστική η περίπτωση επιχειηματιών ξενοδόχων που έχουν επενδύσει ολες τις οικονομίες τους για συνδεθουν με το δίκτυο των ιματικών νερών και περιμένουν...μήνες!
http://www.lamiafm1.gr/

Εντοπισμός πλοίου με λαθραία τσιγάρα ανοικτά της Εύβοιας

Φορτηγό πλοίο, που μεταφέρει, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, 3.000 κούτες λαθραία τσιγάρα, εντοπίστηκε στα βόρεια των ακτών της Εύβοιας, ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος. 

Το πλοίο, με σημαία Σάο Τομέ, στο οποίο επιβαίνουν επτά Ουκρανοί, δεν υπάκουσε σε εντολή για έλεγχο και καταδιώχθηκε από σκάφη του Λιμενικού. Είχε αποπλεύσει από τη Μερσίνα της Τουρκίας με προορισμό το Μαυροβούνιο. 


Αναμένεται να οδηγηθεί σε ασφαλές λιμάνι, προκειμένου να υπάρχει καταμέτρηση του λαθραίου εμπορεύματος και να ακολουθηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...