Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Περλεπέ: Eπέκταση του πολιτικού αερολιμένα Σκύρου

Aerial photograph of the Skyros airport taken ...Image via WikipediaΜε ερώτησή της, η βουλευτής Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ κυρία Κατερίνα Περλεπέ-Σηφουνάκη, είχε ζητήσει την επέκταση του πολιτικού αερολιμένα Σκύρου και την ενίσχυση των υποδομών του, ώστε να καταστεί επαρκής για τις ανάγκες της αυξημένης επισκεψιμότητας.

Οι εγκαταστάσεις του Πολιτικού Αερολιμένα λειτουργούν μέσα στην έκταση του στρατιωτικού αεροδρομίου και ο χώρος τους έχει παραχωρηθεί στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας από το Γ.Ε.Α.

Στην απάντηση της Υ.Π.Α. που υπάγεται στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών αναφέρονται τα εξής:

« Η σημερινή θέση του πολιτικού αερολιμένα εν μέσω στρατιωτικών εγκαταστάσεων δεν αφήνει περιθώρια επεκτάσεων διότι από την ανατολική πλευρά περιορίζεται από τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις και από τη δυτική από τη μεταβατική επιφάνεια του διαδρόμου.

Σε περίπτωση που η Πολεμική Αεροπορία μπορεί να εκχωρήσει μεγαλύτερη έκταση και υπάρχουν διαθέσιμοι πόροι χρηματοδότησης, η ΥΠΑ έχει τη δυνατότητα μελέτης επέκτασης του υπάρχοντος κτιρίου Αεροσταθμού».

Mετά την απάντηση αυτή, η κ. Περλεπέ αναφέρει ότι πρέπει, η πολεμική αεροπορία και το Γ.Ε.Α. να εξαντλήσουν κάθε δυνατότητα που υπάρχει, για να μπορέσει να αναπτυχθεί ο χώρος των εγκαταστάσεων του πολιτικού αερολιμένα, προς όφελος, των κατοίκων της Σκύρου και εν γένει της οικονομίας του τόπου.
Enhanced by Zemanta

Kαραμπόλα με... πεζή στα Ψαχνά

Εξαιρετικά άτυχη ήταν μια ηλικιωμένη γυναίκα στα Ψαχνά.

Η γυναίκα ενεπλάκη σε τροχαίο ενώ περπατούσε αμέριμνη στο δρόμο.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το evianews.gr το περιστατικό συνέβη χθες το βράδυ στις 19.40.

Για λόγους που εξετάζει το αστυνομικό τμήμα της Αρτάκης το αυτοκίνητο ενός 40χρονου οδηγού συγκρούστηκε με μηχανάκι που οδηγούσε ένας 18χρονος.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...