Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Ληστές δολοφόνησαν εν ψυχρώ γνωστό συνδικαλιστή φαρμακοποιό

Ο γνωστός συνδικαλιστής του φαρμακευτικού Συλλόγου Σπυρίδων Πουκαμισάς, ήταν το θύμα της δολοφονικής επίθεσης στο Ρέντη.

Το περιστατικό συνέβη στην διασταύρωση των οδών Παντελή Νικολαϊδη και Περικλέους, την στιγμή που το θύμα πήγαινε να πάρει το αυτοκίνητό του. Οι ληστές του είχαν στήσει καρτέρι και του επιτέθηκαν προσπαθώντας να του πάρουν την τσάντα του. Αυτός αντιστάθηκε και εκείνοι δεν δίστασαν να τον εκτελέσουν εν ψυχρώ.

Ο Σπύρος Πουκαμισάς ήταν ένας δραστήριος φαρμακοποιός και ήταν πάντοτε στην πρώτη γραμμή των κινητοποιήσεων για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του κλάδου του. Άτομα από την περιοχή του Ρέντη όπου και διατηρούσε φαρμακείο, δηλώνουν πως ήταν ένα αγαπητό πρόσωπο.

Την ίδια ώρα, οι φαρμακοποιοί που διατηρούν ιστολόγιο στο διαδίκτυο δηλώνουν με ανακοίνωσή τους πως «Η τρομερή είδηση της δολοφονίας έπεσε σαν κεραυνός στο διοικητικό συμβούλιο του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ), το οποίο συνεδριάζει το μεσημέρι της Τετάρτης με θέμα το μέλλον των κινητοποιήσεων του κλάδου...»

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...