Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Η "αρχαία" απάντηση του Μιχάλη Ασλάνη στους Γερμανούς

Η αρχαία Ελλάδα στο Βερολίνο διά χειρός του Χαλκιδέου Μετρ της Υψηλής Ραπτικής Μιχάλη Ασλάνη. Ο δημοφιλής σχεδιαστής ετοιμάζει μια συλλογή εμπνευσμένη από την Ελλάδα την οποία θα παρουσιάσει στην Εβδομάδα Μόδας στο Βερολίνο.

«Η νέα μου κολεξιόν για τον ερχόμενο χειμώνα θα έχει έντονο το ελληνικό στοιχείο. Η συλλογή θα περιλαμβάνει βραδινά φορέματα από ολομέταξα υφάσματα και πτυχώσεις, καθώς και ντραπέ. Επίσης θα υπάρχουν και απλικαρισμένα ελληνικά μοτίβα πάνω σε φορέματα, μπλούζες και παντελόνια» δήλωσε ο Μιχάλης Ασλάνης στην «Espresso».

Μάλιστα ο σχεδιαστής εκτός από ρούχα, ετοιμάζει και μια σειρά με πολύ ιδιαίτερα κοσμήματα, άκρως ελληνικά.

«Ετοιμάζω αυτή την περίοδο μια σειρά με χρυσά κοσμήματα που θα έχουν έντονα το ελληνικό στοιχείο. Ηταν κάτι που ήθελα να το κάνω αρκετό καιρό, και νομίζω ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή» λέει ο Μιχάλης Ασλάνης.

Ο σχεδιαστής με αυτή την κίνησή του στηρίζει τους Ελληνες σχεδιαστές, αλλά και την Ελλάδα ειδικά αυτή την δύσκολη περίοδο που όλοι διανύουμε.

Ο ίδιος θα παρουσιάσει τη νέα του κολεξιόν και στο εξωτερικό, θέλοντας να δείξει πως η μόδα στην Ελλάδα είναι σε πολύ καλό επίπεδο και ότι οι Ελληνες σχεδιαστές δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από την ξένη αγορά.

Ο Μιχάλης Ασλάνης μάλιστα δεν θα παρουσιάσει τυχαία τη νέα του κολεξιόν στο εξωτερικό, αφού τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει ένα νέο χόμπι, που δεν είναι άλλο από το να κάνει διάφορα ταξίδια. Ενα από αυτά ήταν στο Βερολίνο, όπου ήδη έχει αποκτήσει πολλούς φίλους και όποτε πάει εκεί περνάει πολύ όμορφα.

O Mιχάης Ασλάνης με τις συνεργάτιδές του


ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...