Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Καρυστία: Το θρίλερ με την εξαφάνιση του 18χρόνου Τάσου

Αναπάντητα ερωτήματα βασανίζουν περίπου εδώ και ένα χρόνο την οικογένεια του 18χρονου Τάσου Τόγια, μετά τον χαμό του στις 17 Αυγούστου 2011 στη θαλάσσια περιοχή στο Ποτάμι. Οι Συγγενείς του 18χρονου απευθύνθηκαν στην Αγγελική Νικολούλη και στην εκπομπή της ''Φως Στο Τούνελ''.. Και όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το anikolouli.gr, στο «Ποτάμι, κρύβεται το θρίλερ με το μυστικό της εξαφάνισης του 18χρονου Τάσου για την οικογένεια του».

Αναφέροντας ακόμη ότι,  «ο 18χρονος  έφυγε από το σπίτι του στις 17 Αυγούστου 2011, για διακοπές με μια παρέα έξι φίλων. Η τελευταία επικοινωνία μαζί του ήταν το ίδιο βράδυ. Την επόμενη μέρα ανατράπηκαν τα πάντα. Οι φίλοι του ισχυρίστηκαν στο Λιμεναρχείο της περιοχής ότι τον είδαν να πνίγεται στην άγρια, λόγω άσχημου καιρού, θάλασσα. Οι συγγενείς του άτυχου νέου ισχυρίζονται ότι οι Λιμενικοί δεν ερεύνησαν την υπόθεση βαθιά και χαρακτήρισαν πνιγμό το χαμό του, παρά το γεγονός ότι δεν βρέθηκε ποτέ το πτώμα του.

Πρόσφατα στην οικογένεια του Αναστάση έφτασαν πληροφορίες ότι κάτι άλλο σοβαρό συνέβη σε αυτή την εκδρομή που το γνωρίζουν καλά οι φίλοι του, αλλά δεν μιλάνε. Η οικογένεια ξεσηκώθηκε και οργώνει κυριολεκτικά το Ποταμάκι της Εύβοιας για να βρει την κρυμμένη αλήθεια του παιδιού της. Η Αστυνομία στην οποία απευθύνθηκαν, δεν δέχεται να αναλάβει τις έρευνες γιατί είναι αρμοδιότητα του Λιμεναρχείου. Οι μάρτυρες δεν μιλάνε και ο γρίφος παραμένει άλυτος. Οι συγγενείς του νέου κατέφυγαν στη Δικαιοσύνη με μηνυτήρια αναφορά ζητώντας βαθύτερη έρευνα.

'Ολα δείχνουν πως κάποιοι εκεί στο Λιμεναρχείο βιάστηκαν να χαρακτηρίσουν πνιγμό τη σοβαρή αυτή εξαφάνιση. Η οικογένεια αναζητά μάρτυρες που να είδαν τι συνέβη εκείνη τη μοιραία για τον Αναστάση, μέρα. Δηλώνουν πως δεν θα σταματήσουν τις έρευνες μέχρι να μάθουν τι πραγματικά συνέβη στο παιδί τους, που ήταν το μικρότερο και μοναδικό αγόρι εξαμελούς οικογένειας» αναφέρει το anikolouli.gr κλείνοντας το ρεπορτάζ του


 notios-evoikos.blogspot.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...