Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Λουκέτο στην Τεχνική Υπηρεσία του ΟΤΕ Ιστιαίας

Οι αρμοδιότητες της Τεχνικής Υπηρεσίας του ΟΤΕ της Ιστιαίας μεταφέρθηκαν στην Τεχνική Υπηρεσία στο Μαντούδι, προκαλώντας την αντίδραση του Δημάρχου Ιστιαίας - Αιδηψού Χριστοφή Ζάχου που εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του και σε ανακοίνωση του αναφέρει:

"Σας καταγγέλλω την κατάργηση της Τ.Υ. Ο.Τ.Ε Ιστιαίας και τη μεταφορά της έδρας στο μικρό χωριό του Μαντουδίου, του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης Αγίας Άννας. Η Ιστιαία είναι «πρωτεύουσα» της Β.Ευβοίας. Συγκεντρώνει 10.000 κατοίκους, διασφαλίζοντας μεγάλη πληθυσμιακή υπεροχή, σε σχέση με το μικρό χωριό του Μαντουδίου, εξυπηρετεί εύλογα περισσότερα περισσότερες τηλεφωνικές συνδέσεις, είναι η έδρα πολλών υπηρεσιών και τραπεζών, δραστηριοποιούνται πολλοί επιχειρηματίες, περιλαμβάνει πολλά και μεγάλα ξενοδοχεία και συγκροτήματα και έχει μεγάλη τουριστική κίνηση. Όλα τα προαναφερθέντα δίνουν προτεραιότητα στα κριτήρια επιλογής της ως έδρα της Τ.Υ. του Ο.Τ.Ε. σε σχέση με το Μαντούδι.

Επιπλέον, οι συνδρομητές του Ο.Τ.Ε. με τη μεταφορά της έδρας δεν έχουν πρόσβαση άμεση για τα προβλήματα παροχής υπηρεσιών και αυτά είναι πάρα πολλά. Γεωγραφικά εξάλλου η περιοχή της Ιστιαίας είναι πιολύ απομακρυσμένη από το Μαντούδι και τη Χαλκίδα και αναμφίβολα δεν είναι εύκολη η προσπέλαση της και η γρήγορη αποκατάσταση των βλαβών.

Απαιτώ λοιπόν να επανεξεταστούν τα κριτήρια αυτής της απόφασης και να λογοδοτήσουν αυτοί που προσδιόρισαν τα κριτήρια αυτά. Δεν θα ανεχθώ άλλη μία προσπάθεια υποβάθμισης της περιοχής μου. Σας προειδοποιώ ότι θα καταφύγω σε όλα τα νόμιμα μέσα για την ανατροπή της απόφασης αυτής".

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...