Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Ο Μαρκόπουλος ζητά "επέμβαση του στρατού στις διαδηλώσεις" και τρώει απανωτά "χαστούκια"

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ: Γκάφα ολκής ή "απόκρυφοι πόθοι" τα περί "επέμβασης του στρατού";
Οι "κακές συνήθειες δεν κόβονται εύκολα' και ο  γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος Κώστας Μαρκόπουλος, σε τοποθέτησή του στη Βουλή προκάλεσε την οργή των βουλευτών όταν ζήτησε την... επέμβαση του στρατού στις διαδηλώσεις!

Ο Κ. Μαρκόπουλος είπε ότι:

« ...δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι τον Δεκέμβριο του 2008 κάηκε η Αθήνα επειδή οι ένοπλες δυνάμεις δεν κινητοποιήθηκαν όσο έπρεπε εκείνη την στιγμή γιατί κάποιοι ενδεχομένως να φοβήθηκαν. Μπορεί να ήταν ένστολοι, μπορεί και όχι. 

Επίσης, δεν θα ξεχάσω ποτέ και δεν πρέπει να ξεχνάμε σε αυτή την αίθουσα ότι ο στρατός οποτεδήποτε κινητοποιήθηκε για μεγάλες πυρκαγιές, φωτιές και διάφορες καταστροφές έφερε γρήγορα ποθητό αποτέλεσμα».

"Ο λύκος και αν γέρασε και άλλαξε το μαλλί του ούτε τη γνώμη άλλαξε, ούτε τη κεφαλή του" λέει σοφά ο λαός και στην περίπτωση του Κώστα Μαρκόπουλου τα.. ακροδεξιά του ένστικτα δεν μπορούν να τον εγκαταλείψουν!
 
Αν και εκπροσωπεί ένα "αντιμηνομιακό κόμμα" -όπως υποστηρίζει - που συμμετέχει και ωφελείται από τις διαδηλώσεις, ζητάει την... επέμβαση του στρατού σε αυτές....
 
Το πρώτο "χαστούκι" ο Μαρκόπουλος το "έφαγε" από βουλευτή του κόμματός του, το Νότη Μαριά, (εκλέχτηκε με το Άρμα Πολιτών του Δημαρά) ο οποίος είπε: 

"Δεν διανοούμαστε και δεν δεχόμαστε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις μπορούν να ασχοληθούν με θέματα εσωτερικής ασφάλειας. Και αυτό είναι ξεκάθαρο για να μην υπάρχει καμία παρερμηνεία για οποιοδήποτε ζήτημα."

Και έδωσε τη "χαριστική βολή"  στον Μαρκόπουλο δηλώνοντας  ότι: " ...ως κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων είμαστε αυτοί που συμμετέχουμε σε διαδηλώσεις, σε συγκεντρώσεις, στους μεγάλους αντιμνημονιακούς αγώνες. 

Και είναι προφανές ότι όλοι εμείς που συμμετέχουμε θεωρούμε ότι ο ρόλος των Ενόπλων Δυνάμεων είναι πολύ συγκεκριμένος είναι πολύ καθορισμένος και αφορά τη διασφάλιση της εξωτερικής άμυνας της χώρας"

Αλλά και η βουλευτής  και δημοσιογράφος της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη, δεν άφησε ασχολίαστα τα προκλητικά λόγια του Μαρκόπουλου και τόνισε:

" Η Αθήνα κάηκε το 2008 γιατί δολοφονήθηκε ένα παιδί και η Αστυνομία ορθώς έδρασε τότε και δεν έκανε επιθέσεις. Είχαμε 15χρονα παιδιά στους δρόμους, το Στρατό θα κατεβάζαμε; Τι είναι αυτά δηλαδή που λέμε τώρα; Πως μπορούν να λέγονται αυτά τα πράγματα;"

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...