Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

ΑΡΤΑΚΗ: Η Αννίτα Πάνια βρήκε στέγη στο ζευγάρι που ζει σε αυτοκίνητο ΒΙΝΤΕΟ


H Αννίτα Πάνια έδωσε λύση στο ζευγάρι που ζει σε αυτοκίνητο λόγω οικονομικής κρίσης. Συγκλονίζει η ιστορία τους (Vid)


Ο 46χρονος Παρασκευάς, αποφάσισε σε καιρό κρίσης για το επάγγελμα του υδραυλικού να αναζητήσει δουλειά στην περιφέρεια, έχοντας στο πλευρό του και την επίσης άνεργη, 26χρονη σύντροφό του Ιωάννα.

Η Αννίτα τους κάλεσε στην εκπομπή , μίλησαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και αμέσως δύο θεατές, μια από τον Βύρωνα και ένας από τη Σαλαμίνα πρόσφεραν στέγη στο ζευγάρι.

Η Αννίτα τους "αντάμειψε" και με 2.000 ευρώ!

Την πλέον σκληρή όψη της οικονομικής κρίσης που μαστίζει την οικονομία μας αντιμετωπίζουν ολοένα και περισσότεροι Έλληνες πολίτες, που πλέον ξεπερνούν κατά πολύ το ένα εκατομμύριο.

"Οι λίστες ανέργων γιγαντώνονται καθημερινά, περιπτώσεις ωστόσο σαν αυτή που θα σας παρουσιάσουμε στο ρεπορτάζ που ακολουθεί, δεν μπορούν παρά να μας ταρακουνήσουν", αναφέρει το lamiastar.gr.

Ο Παρασκευάς, υδραυλικός στο επάγγελμα, αποφάσισε να ψάξει για δουλειά στην Εύβοια. Μαζί του η 26χρονη σύντροφος του, Ιωάννα, που είναι επίσης άνεργη. Οι ίδιοι μιλούν στην κάμερα του "STAR Κεντρικής Ελλάδας".

Η οδύσσεια του κατατρεγμένου, λόγω διαφοράς ηλικίας, ζευγαριού αρχίζει πριν ένα χρόνο στους Παξούς και κορυφώνεται τους τελευταίους 3,5 μήνες στην Αρτάκη Εύβοιας όπου και διαμένουν χρησιμοποιώντας το αυτοκίνητό τους για κύρια κατοικία.

Παράλληλα, ξεπουλάνε ό,τι πολύτιμο διαθέτουν για λίγη βενζίνη για να ζεσταίνονται και για λίγο αλεύρι για να τρέφονται.

O έρωτας στα χρόνια της κρίσης από LAMIASTARGR Πηγή: lamiastar.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...