Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

ΕΠΕΙΓΟΝ! Κινδυνεύει ελληνικό πλοίο έξω από τη Σκύρο

Τη συνδρομή του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης ζήτησε το ελληνόκτητο πλοίο «Αλέξανδρος», το οποίο βρίσκεται βορειανατολικά της Σκύρου, όπου πνέουν θυελλώδεις άνεμοι κατά τόπους 9 με 10 μποφόρ, αποτέλεσμα ο καπετάνιος να μην έχει το πλήρη έλεγχό του.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΔΩ

Χαλκίδα: Τον παράνομο δεσμό πρόδωσε η τσιγγουνιά του και τα email...

Ακριβά πλήρωσε την τσιγκουνιά του ένας νεαρός στη Χαλκίδα, αφού η «αρρώστια» του είχε ως αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί ο παράνομος δεσμός του. 

Ο άντρας εδώ και αρκετό καιρό απατούσε τη σύζυγό του με μια παντρεμένη γυναίκα, με την οποία, λόγω της τσιγκουνιάς του, δεν  επικοινωνούσε μέσω τηλεφώνου, αλλά μόνο μέσω μηνυμάτων στο Διαδίκτυο.

 Τα άκρως ερωτικά του ηλεκτρονικά ραβασάκια έπεσαν όμως στην αντίληψη της συζύγου του.

Η "ΚΑΥΤΗ" ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ενας «Βλάχος» στην αμερικανική υπηρεσία δίωξης ναρκωτικών

Ο πρώην υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ κ. Γιάννης Ραχωβίτσας (αριστερά) με τον πρώην Αμερικανό πρεσβευτή στην Αθήνα Τ. Μίλερ
Την θέση υπεύθυνου ερευνών στην Ελλάδα της αμερικανικής υπηρεσίας Δίωξης Ναρκωτικών (DEA) ανέλαβε τα τελευταία εικοσιτετράωρα ο πρώην υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. κ. Γιάννης  Ραχωβίτσας. Ο 57χρονος απόστρατος στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ. επελέγη ανάμεσα σε περίπου δέκα υποψηφίους για την κατάληψη της συγκεκριμένης θέσης, σε σχετική διαδικασία που προκήρυξε το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ.

Ο κ. Γιάννης Ραχωβίτσας είχε το προσωνύμιο «βλάχος» και είχε πάντα, σε όλα του τα γραφεία, σε περίοπτη θέση  μία... γκλίτσα. Από το Μάρτιο του 2006 έως τον Νοέμβριο 2009 υπηρέτησε διαδοχικά, ως Δ/ντης στην Α.Δ. Ευβοίας και ως Γενικός Αστυνομικός Δ/ντης Νοτίου Αιγαίου, Στερεάς Ελλάδας και Αττικής

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Σάλος σε ΤΕΙ της Στερεάς - Φοιτητές πρωταγωνιστούν σε ροζ βίντεο

Φοιτητές ΤΕΙ της περιφέρειας Στερεάς είναι πρωταγωνιστές σε ροζ βίντεο που γυρίστηκε λίγο πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Η επίμαχη ερασιτεχνική ταινία έχει κάνει ήδη το γύρο της πόλης και έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία.


H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

AGROTICA 2012: EIΔΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 24η AGROTICA 2012, η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων, στην οποία συμμετείχε με κεντρικό περίπτερο και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με σκοπό την προβολή των δραστηριοτήτων της και των αγροτικών της προϊόντων.

Η συμμετοχή της Περιφέρειας στην έκθεση διακρίθηκε από την κριτική επιτροπή με την απονομή του Ειδικού Βραβείου Διοργανωτή και Οργανωμένης Παρουσίας, γεγονός που αποτελεί δικαίωση των προσπαθειών της πολιτικής ηγεσίας της Περιφέρειας αλλά και των υπαλλήλων των αρμόδιων υπηρεσιών και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα της Περιφέρειας μας.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...