Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔAΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤHΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ

Στο πλαίσιο του μαθήματος των θρησκευτικών και των δράσεων του Γενικού Λυκείου Ερέτριας με στόχο τη βιωματική μάθηση και τη διαμόρφωση πολιτιστικής συνείδησης, την Τετάρτη 4 Απριλίου 2012, πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ερέτριας, σχολικός εκκλησιασμός, κατά τη διάρκεια του οποίου οι μαθητές είχαν την δυνατότητα να συμμετέχουν στο Μυστήριο του Ευχελαίου.

Στο Ιερό Μυστήριο χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Χαλκίδος Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ.Χρυσόστομος, τα αποστολικά αναγνώσματα διαβάστηκαν από μαθητές του σχολείου, ενώ συμμετείχε αντιπροσωπία μαθητών και από το Γυμνάσιο Ερέτριας.

Ο Σεβασμιώτατος στο λόγο του επισήμανε την σπουδαιότητα του Ευχελαίου, εξήγησε τους λόγους τέλεσής του, το πώς θεσμοθετήθηκε μέσα στην εκκλησία, και δεν παρέλειψε να συγχαρεί τους μαθητές για την τάξη και την προσοχή τους κατά τη διάρκεια του Μυστηρίου και τους εκπαιδευτικούς για το εκπαιδευτικό τους έργο.

Μετά το τέλος της χρίσης με το αγιασμένο έλαιο, ο Μητροπολίτης μοίρασε σε όλους Καινή Διαθήκη, ανταλλάσοντας ευχές με μαθητές και εκπαιδευτικούς, ενόψει της ερχόμενης εορτής του Πάσχα.

Τους μαθητές συνόδευσαν οι διευθύντριες των σχολείων κ. Ελένη Γότα και κ. Άννα Καραμπατσόλη καθώς επίσης και μέλη των συλλόγων διδασκόντων καθηγητών.

Συμπλοκές και ξύλο στα ΚΤΕΛ Χαλκιδικής

Επεισόδια σημειώθηκαν το απόγευμα όταν στο ΚΤΕΛ Χαλκιδικής στο οποίο είχε κηρυχθεί για σήμερα απεργία. λόγω απολύσεων, επιχειρήθηκε να πραγματοποιηθούν κάποια από τα δρομολόγια...

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που πουλούσε προστασία σε οίκους ανοχής

Εγκληματική οργάνωση, η οποία εκβίαζε ιδιοκτήτριες οίκων ανοχής στο κέντρο της Αθήνας, εξαρθρώθηκε το βράδυ της 3-4-2012, μετά από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών του Τ.Α. Ομόνοιας στην περιοχή της Ομόνοιας.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ανοίγει η πίστα motocross Χαλκίδας για καλό σκοπό

H ΑΜΛΕΧ, Αθλητική Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Χαλκίδας, και οι φίλοι του Γιώργου Σταύρου, τραυματία μοτοκροσέρ απ' τα Ψαχνά, προκειμένου να συμβάλουν στην προσπάθεια να μαζευτεί το ποσό που απαιτείται για την αποκατάσταση του, θα ανοίξουν την πίστα motocross Χαλκίδας την Κυριακή 8 Απριλίου 2012 για ελεύθερη προπόνηση.

Το ωράριο είναι:
Εναρξη 9.00 - Λήξη 17.30
ΜΧ1, ΜΧ2, ΟΠΕΝ 9.00 εως 11.15, 11.45 εως 13.30 @ 14.00 εως 15.30 @ 16.00 εως 17.00
ΜΙΝΙ - JUNIOR 11.15 εως 11.45 και 15.30 εως 16.00
QUAD (τετρατροχα) 13.30 εως 14.00 και 17.00 εως 17.30

Παράλληλα θα φροντίσουν για τη διαβροχή της, το στρώσιμο, τη στελέχωση με κριτές και την προσφορά ελαφρού γεύματος κατα το μεσημεριανό διάλλειμα.

Όλοι θα εργαστούν εθελοντικά και τα έσοδα που θα προκύψουν θα δωθούν ΟΛΑ και θα μπουν στο σχετικό λογαριασμό της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ο οποίος ειναι: 862601668-54 στο όνομα Γεώργιος Σταύρου του Νικολάου.

Η παραπάνω προσπάθεια θα είναι η πρώτη, ελπίζουμε σε μια θετική ανταπόκριση απο τον κόσμο του MOTOCROSS... για ν' ακολουθήσουν κι άλλες.

Που πήγαν τα 200 εκατ. ευρώ που φέσωσαν ΠΑΣΟΚ-ΝΔ την Αγροτική

Εδώ και τουλάχιστον τρεις δεκαετίες τα πολιτικά κόμματα λειτουργούν ως αδιαφανείς και ανεξέλεγκτοι μηχανισμοί που εισπράττουν και κυρίως δαπανούν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, πολλές φορές μάλιστα χωρίς επίσημα παραστατικά.
Με τη βεβαιότητα της κρατικής επιχορήγησης και κυρίως των θαλασσοδανείων από τις τράπεζες που βρίσκονται υπό κρατικό έλεγχο είναι χαρακτηριστικό ότι επί πολλά χρόνια τα κόμματα είτε δεν κατήρτιζαν προϋπολογισμό και απολογισμό, είτε τους έκλειναν με συνοπτικές διαδικασίες χωρίς ελέγχους.
Οι ενισχύσεις από μέλη και... φίλους είναι παραδοσιακά μαύρες και χωρίς παραστατικά, όπως επίσης και τα κάθε λογής έξοδα που γίνονται κυρίως σε περιόδους εκλογών.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΨΟΝΙΑ

Του Βαγγέλη Αγγέλου
Στελέχους της ΔΗΜΑΡ

Οι παλιότεροι από μας, θυμόμαστε από τα μαθητικά μας χρόνια, ότι ήταν διαδεδομένη πρακτική, οι δάσκαλοι, όταν δεν μπορούσαν να βρούν τον δράστη μιάς μαθητικής αταξίας, να επιβάλουν τιμωρία (ομαδική) σε ολόκληρη την τάξη, πχ ομαδικός ραβδισμός με τη βέργα του δασκάλου στο Δημοτικό ή ομαδική αποβολή στο Γυμνάσιο.

Και αφού από μικρή ηλικία εμπεδώσαμε τη χάρη της συλλογικής ευθύνης και της ομαδικής τιμωρίας, για να μην ξεχνιώμαστε , την ξαναβρήκαμε μπροστά μας , με τα ομαδικά καψόνια του Στρατού, κατά τη διάρκεια της θητείας μας.

Κάποια στιγμή, είπαμε και πιστέψαμε ότι, αυτό δεν είναι σωστό και ότι πρέπει να τιμωρούνται ατομικά οι παραβάτες , χωρίς να «παίρνουν στο λαιμό τους» αυτούς που δεν έφταιξαν.

Πιστέψαμε μάλιστα, ότι ζούμε σ’ ένα κράτος δικαίου, ευρωπαϊκών προδιαγραφών, όπου τέτοιες πρακτικές συλλογικής ευθύνης κι ομαδικών τιμωριών, σύντομα θ’ αποτελούν μακρινή ανάμνηση.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δύσκολες ώρες για τον gentleman του θεάτρου Μάκη Ρευματά

Το δικό του Γολγοθά ανέβηκε τους τελευταίους μήνες ο Έλληνας ηθοποιός Μάκης Ρευματάς μέχρι να εντοπίσουν οι γιατροί το πρόβλημα υγείας του. Παρόλο που ο ίδιος νοσούσε οι γιατροί δεν μπορούσαν να βρουν τι είχε. Έμεινε κλεισμένος στο νοσοκομείο για τρεις μήνες και υποβλήθηκε σε πάρα πολλές εξετάσεις, μέχρι που εντόπισαν ένα λέμφωμα.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΜονήΟσίου Δαυΐδ: Νέος Ηγούμενος ο Αρχιμανδρίτης Γαβριήλ Εμμανουηλίδης

Με την Χάρη του Θεού και τους ψήφους των αδελφών της Ιεράς Μονής του Οσίου Δαυΐδ του Γέροντος, σήμερα Σάββατο 7 Απριλίου 2012, μετά την πρωινή Θεία Λειτουργία στο Καθολικό της Ιεράς Μονής, εξελέγη νέος Ηγούμενος ο Αρχιμανδρίτης Γαβριήλ Εμμανουηλίδης,(ήταν μέχρι σήμερα Γραμματέας), Ο  Αρχιμανδρίτης Γαβριήλ Εμμανουηλίδης διαδέχεται τον Ηγουμένου, Γέροντα Κύριλλο Γεραντώνη. που εκοιμήθη πριν 9 μέρες.

Στη πρωινή Θεία Λειτουργία, κατά την οποία μνημονεύθηκε ιδιαιτέρας ο μακαριστός Γέροντας Κύριλλος, λόγω της συμπληρώσεως εννέα ημερών από την μακαρία κοίμησή του, χοροστάτησε και κήρυξε τον θείο λόγο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδας κ. Χρυσόστομος, ανταποκρινόμενος στο ομόφωνο αίτημα απάντων των πατέρων της Ιεράς Μονής για να παρίσταται ανάμεσά τους κατ’ αυτή την ημέρα, ενώ λειτούργησαν οι ιερομόναχοι της Ιεράς Μονής, προεξάρχοντος του Πρωτοσυγκέλλου της Ι. Μητροπόλεως Αρχιμ. Νικοδήμου Ευσταθίου.

Αμέσως μετά, διεξήχθησαν από την Αδελφότητα οι εκλογές, σε άριστο κλίμα, κατά τις οποίες εξελέγη Ηγούμενος ο Αρχιμανδρίτης Γαβριήλ Εμμανουηλίδης και οι Ιερομόναχος Άνθιμος Παπαθανασόπουλος και Μοναχός Νικόδημος Τσιλίκος, ως Ηγουμενοσύμβουλοι.

Τα σχετικά πρακτικά των εκλογών, υπεβλήθησαν για έγκριση στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χαλκίδας κ. Χρυσόστομο, ο οποίος θα διενεργήσει αρμοδίως τον διορισμό των εκλεγέντων, ενώ θα ανακοινώσει προσεχώς και την ημερομηνία πραγματοποίησης της Ενθρόνισης του νέου Ηγουμένου.


Ο νέος Ηγούμενος π. Γαβριήλ (κατά κόσμον Γεώργιος Εμμανουηλίδης) γεννήθηκε στην Βέροια το 1959, όπου και περάτωσε τις βασικές σπουδές του. Εισήχθη, στο Τμήμα Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, απ’ όπου αποφοίτησε το 1978 και το 1981 από το Νομικό Τμήμα της Σχολής, ενώ το 2008 από το τμήμα Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Άσκησε ενεργό Δικηγορία στην Αθήνα, στη δεκαετία του 1980, υπηρέτησε μάλιστα και ως νομικός σύμβουλος στην Τράπεζα Πίστεως. Στην Ιερά Μονή του Οσίου Δαυΐδ προσήλθε στις 15 Ιουλίου 1990, εγκαταλείψασας την δικηγορία και έλαβε την ευχή της ρασοφορίας στις 23 Απριλίου 1991 από τον τότε Ηγούμενο, μακαριστό όσιο Γέροντα Ιάκωβο (Τσαλίκη), και έλαβε το όνομα Γαβριήλ. Το σχήμα του μοναχού έλαβε στις 24 Μαρτίου 1993 από τον μακαριστό Γέροντα Κύριλλο Γεραντώνη. Διάκονος χειροτονήθηκε την 1 Νοεμβρίου 2006 και Πρεσβύτερος στις 6 Αυγούστου 2007, ενώ έλαβε και το οφφίκιο του Αρχιμανδρίτη την 1 Νοεμβρίου 2008,από τον  Σεβασμώτατο Μητροπολίτη Χαλκίδας κ. Χρυσοστόμου.

Έρευνα για τους 4 νεκρούς σπό σύγκρουση τρένου με ΙΧ στο Κρυονέρι

Διεξοδική έρευνα ξεκίνησε για να εντοπιστούν τα  ακριβή αίτια  του πολύνεκρου δυστυχήματος μετά από σύγκρουση τρένου με ΙΧ.

Τέσσερις νεκροί είναι ο απολογισμός από τη σύγκρουση αμαξοστοιχίας με ΙΧ στο Κρυονέρι, στη συμβολή των οδών Ανοίξεως και Ανεμώνης.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ξυλοκόπησαν αστυνομικό στο Σύνταγμα και του πήραν το περίστροφο

Ένα περίεργο περιστατικό συνέβη στο Σύνταγμα, όταν άγνωστοι επιτέθηκαν σε ειδικό φρουρό ο οποίος βρισκόταν μόνος του στην περιοχή, τον ξυλοκόπησαν και του αφαίρεσαν την ζώνη, τον ασύρματο, μέχρι και το σακάκι του.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Το τελευταίο αντίο στον 77χρονο φαρμακοποιό, Δημ. Χριστούλα

Το τελευταίο αντίο είπαν, συγγενείς και φίλοι του 77χρονου φαρμακοποιού, Δημήτρη Χριστούλα, ο οποίος το πρωί της περασμένης Τετάρτης αυτοκτόνησε στην πλατεία Συντάγματος.

Στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 3 μμ η πολιτική κηδεία του 77χρονου, ενώ σύμφωνα με δική του επιθυμία, η σορός του θα μεταφερθεί στη Βουλγαρία για να αποτεφρωθεί.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Έπιασαν τον ένα ληστή - βασανιστή ηλικιωμένων στο Λευκαντί.

Στα χέρια της Αστυνομίας ο σαδιστής ληστής που βασάνισαν άγρια ζευγάρι ηλικιωμένων στο Λευκαντί.

Όπως γράφει το egnomi.gr  χθες το πρωί συνελήφθη ο ένας από τους τρεις δράστες της βίαιης ληστείας, που έγινε με θύματα δύο ηλικιωμένους στο Λευκαντί στις 4 Μαρτίου εναντίον δύο ηλικιωμένων. Πρόκειται για έναν 35χρονο υπήκοο Αλβανίας ο οποίος συνελήφθη, μετά από ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Χαλκίδας, χθες το απόγευμα.

H σύλληψή του έγινε στα Φύλλα Ληλαντίων, όπου και διέμενε μαζί με την οικογένεια του. Τις έρευνες και την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ συνεχίζονται οι αναζητήσεις για τον εντοπισμό των δύο συνεργών του 35χρονου και εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες εγκληματικές ενέργειες.

Yπενθυμίζουμε, ότι στις 4 Μαρτίου οι τρεις δράστες παραβίασαν κεντρική πόρτα εισόδου, εισήλθαν στην μονοκατοικία όπου διέμεναν μία 84χρονη γυναίκα και ένας 71χρονος άνδρας και με την απειλή -πιθανότατα- λοστού, τους ακινητοποίησαν καταφέρνοντας τους παράλληλα πολλαπλά χτυπήματα στα πρόσωπά τους και στην συνέχεια αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ και μεγάλο αριθμό κοσμημάτων.
χειροπέδες

Πέντε μύθοι για το ναυάγιο του Τιτανικού

Η σύγκρουση του Τιτανικού με ένα παγόβουνο 20 λεπτά πριν τα μεσάνυχτα της 14ης Απριλίου 1912 και η βύθισή του μόλις 2 ώρες και 40 λεπτά αργότερα, είναι ίσως η πιο γνωστή ιστορία ναυαγίου στην ιστορία της ναυσιπλοΐας. Μέσα στα χρόνια που ακολούθησαν, πολλά γεγονότα σχετικά με την τραγωδία έχουν έρθει στο φως. Είναι όμως όλα αληθινά;

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Μεγάλη Εκκλησιαστική Εκδήλωση

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η Μεγάλη Εκκλησιαστική Εκδήλωση για τη Μεγάλη Εβδομάδα, την Τετάρτη 4 Απριλίου 2012, την οποία διοργανώνει από ετών η Ιερά Μητρόπολις Χαλκίδος, προετοιμάζοντας και με αυτό τον τρόπο τούς πιστούς, για τα μεγάλα γεγονότα των Παθών και της Αναστάσεως του Χριστού.

Η Εκδήλωση, της οποίας την άψογη διοργάνωση είχε αναλάβει ο Αρχιμ. Νικόδημος Ευσταθίου, Πρωτοσύγκελλος της Ι. Μητροπόλεως, έλαβε χώρα στην Παλαιοχριστιανική Βασιλική της Πολιούχου Χαλκίδος Αγίας Παρασκευής, την οποία κατέκλυσε πλήθος ευσεβών Χαλκιδέων, παρακολουθώντας το Χορό Ψαλτών του Συλλόγου Ιεροψαλτών Νομού Ευβοίας «Ο ΠΑΠΑ-ΓΙΩΡΓΗΣ ΡΗΓΑΣ» υπό τη διεύθυνση του Πρωτοψάλτου κ. Γεωργίου Γερογιάννη να αποδίδει επίκαιρους Ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδος, με άριστο ως προς την απόδοση και το ύφος της ψαλτικής τέχνης τρόπο.

Τα μέλη της Χορωδίας κ. Αναστάσιος Βάχος και Ευάγγελος Στάμου παρουσίασαν με υποδειγματικό τρόπο τους ψαλλέντας Ύμνους.

Κύριος ομιλητής της Εκδηλώσεως ήταν ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Ειρηναίος Γεωργιάδης, Ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως, ο οποίος πραγματεύθηκε, με τον διακρίνοντα αυτόν άριστο χειρισμό της ελληνικής γλώσσας, επίκαιρη ομιλία με πλούσια θεολογικά νοήματα και θέμα: «Ο Τάφος του Χριστού, το Πάσχα της Εκκλησίας».

Τον ομιλητή π. Ειρηναίο προσφώνησε ο ίδιος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, ο οποίος είχε ετοιμάσει και μια μικρή έκπληξη προς τον π. Ειρηναίο, με αφορμή την συμπλήρωση 50 ετών Ιερωσύνης και διακονίας του στην Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος (χειροτονήθηκε Διάκονος στις 25.2.1962 στον Μητροπολιτικό Ι. Ναό Αγ. Δημητρίου Χαλκίδος από τον μακαριστό Μητροπολίτη Χαλκίδος Γρηγόριο Πλειαθό). Στην προσφώνησή του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην πεντηκονταετή προσφορά του π. Ειρηναίου και του δώρησε ένα επιστήθιο Σταυρό με σχετική αφιέρωση.

Την Εκδήλωση έκλεισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, ο οποίος ευχαρίστησε τον ομιλητή π. Ειρηναίο, τον χοράρχη κ. Γερογιάννη και τα λοιπά μέλη της Χορωδίας, τους Ιερείς και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο της Αγίας Παρασκευής για την φιλοξενία της Εκδήλωσης και φυσικά σε όλους τους προσελθόντας χριστιανούς, στους οποίους ευχήθηκε αναλόγως για την Μεγάλη Εβδομάδα.

Θήβα: Μεταμεσονύκτιο μαρτύριο στα χέρια ''4'' κουκουλοφόρων!

Ο ηλικιωμένος έκλαιγε, φώναζε ''βοήθεια'' αλλά οι αδίστακτοι κακοποιοί δεν έκαναν πίσω - Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους, έχει εξαπολύσει η αστυνομία...

 ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ληστεία με... θαύμα ! Σηκώθηκε ο "ανάπηρος" και λήστεψε την τράπεζα!

Απίστευτο το σχέδιο που σκαρφίστηκαν οι ληστές στο Ηράκλειο Αττικής 


Ένα τέταρτο πριν τις εννιά δυο άνδρες, ένας σε αναπηρικό καροτσάκι και ένας ακόμη που τον βοηθούσε σπρώχνοντάς το εμφανίστηκαν στην τράπεζα στη γωνία της Μαρίνου Αντύπα με την Καράγιωργα.

Όταν οι υπάλληλοι είδαν τον ανάπηρο άνθρωπο μπροστά στην πόρτα αποφάσισαν να ανοίξουν την πλαϊνή καθώς η κεντρική είναι από αυτές που δεν επιτρέπουν την είσοδο παραπάνω από ενός ατόμων με χρονοκαθυστέρηση και επίσης δεν διαθέτει αρκετό χώρο για αναπηρικό καρότσι.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΝΤΕΠΗ: Ιστορίες του δρόμου, της απιστίας και της πολιτικής!

Η Πολιτική (με το Π κεφαλαίο) είναι ένα σπορ για λίγους.  

Η ΝΤΕΠΗ ξέρει, από την πείρα της, ότι την εξασκούν τρία είδη "πολιτικών": 

Τα λαμόγια, που πάντα πείθουν κάποιους να τους ψηφίζουν


Οι επαγγελματίες πολιτικοί  που τους έχουν βαρεθεί οι πάντες αλλά με τα ρουσφέτια τους κυριαρχούν


Οι ...μαλάκες που πιστεύουν ότι έχουν το... "θείο" ή το "κομματικό χάρισμα" και μας ζαλίζουν (τα ...) με θεωρίες και απείρου κάλους βλακείες και άλλα... ποιήματα!

ΑΝ πιστεύετε ότι ανήκετε σε μια από αυτές τις κατηγορίες ΔΕΝ χρειάζεστε ψυαχανάλυση. Αν νομίζετε ότι αυτά που γράφω ΔΕΝ σας αφορούν, έχω καλούς γιατρούς να σας συστήσω...

Και επειδή, τώρα τελευταία οι Γραμματείς και ... Φαρισαίοι (επίκαιροι και λόγω Μ. Εβδομάδας) νιώθουν ΖΟΡΙΛΙΚΙΑ και βάζουν τις γκόμενες (πρώην και επόμενες) να αρθρογραφούν αποφάσισα να γράψω και εγώ ΔΥΟ λογάκια.


Πρώτα - πρώτα η κόρη μου ΔΕΝ επιτρέπει να χρησιμοποιώ τη λέξη "μαλάκας" και τις ... παρεπόμενες "μαλακίες" και θα μου βάλει πιπέρι στο στόμα. Η αλήθεια είναι ότι προτιμώ το πιπέρι από το να βάζω στο στόμα μου άλλα πράγματα...


Στη Χαλκίδα, λοιπόν, η Πολιτική και η ... μαλακία έχουν εξισωθεί από πολλούς που αναζητούν σε κείμενα υποψηφίων λέξεις - παγίδες που παραπέμπουν στον Γιωργάκη και τον Σαμαρά. Δεν ανησυχούν, βέβαια, για τις λέξεις - παγίδες που οδηγούν στην απολιτικοποίηση και παραπέμπουν στον δογματισμό!


Η ΝΤΕΠΗ "αποφάσισε να αλλάξει σελίδα" - (αλήθεια το λέει και ο.. Σαμαράς)- και να τα χώνει στους ανεγκέφαλους που βλέπουν την... σκιά τους (αλλιώς το λέει ο φίλος μου ο Αντώνης) και νομίζουν ότι έγινε κατάρτι. Και σας προτρέπει: Ψηφίστε ότι ΘΕΛΕΤΕ εκτός από τους φασίστες και τα ΔΥΟ μεγάλα κόμματα. Και αν επιλέξετε ΔΗΜΑΡ προσοχή: Υπάρχουν και "νέοι" υποψήφιοι με πολύ παλιά μυαλά...

Όσο για τον φίλους μου Βαγγέλη Αγγέλου, Δημ. Αναγνωστάκη και Σπ. Παπαγεωργίου από το ψηφοδέλτιο της ΔΗΜΑΡ σας τους συνιστώ ανεπιφύλακτα. (Για τους άλλους ΔΕΝ βάζω το χέρι μου στη φωτιά)


ΥΓ. Η ΦΩΤΟ του Βαγγέλη Αγγέλου με τον Φώτη Κουβέλη προκάλεσε τα...ΖΟΡιλίκια. Γι' αυτό και την επαναμβάνω.

Θεσσαλονίκη: Τρεις τραυματίες σε συμπλοκή κουκουλοφόρων με οπαδούς του ΠΑΟΚ

Τρία άτομα τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για παροχή πρώτων βοηθειών, κατά τη διάρκεια συμπλοκής στη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης στις μία παρά τέταρτο το βράδυ. 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Video - Γιάννενα: Γιαούρτια και αυγά σε παρουσιαστή την ώρα του δελτίου!

Επίθεση στις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού Ήπειρος Tv1 έκαναν χθες λίγο μετά τις 9 κουκουλοφόροι και ενώ το δελτίο ειδήσεων βρισκόταν σε εξέλιξη με καλεσμένο στο studio.


ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ


Παράταγε το παιδί της σε ένα πάρκινγκ για να συναντάει τον εραστή της!

Έναν απίστευτο τρόπο είχε βρει μία κυρία στην Πάτρα προκειμένου να βρίσκεται με τον εραστή της. Έφευγε από το σπίτι με το παιδάκι της, το άφηνε σε έναν ανυποψίαστο ιδιοκτήτη πάρκινγκ μαζί με το αυτοκίνητό της -με την δικαιολογία πως πήγαινε στον γιατρό- και αυτή στην συνέχεια πήγαινε στο ξενοδοχείο... 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...