Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Στην εντατική η κόρη του Δημάρχου Ερέτριας - Σοβαρά τραυματίας σε τροχαίο

Ένα δυσάρεστο νέο έμαθε εχθές το βράδυ γύρω στις 08.30 μμ ο Δήμαρχος της Ερέτριας κος Βασίλης Βελέτζας, όταν χτυπούσε ασταμάτητα το κινητό του από την αστυνομική διεύθυνση Χαλκίδας. Η μονάκριβη κόρη του Γιώτα, τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο στο ρεύμα προς Χαλκίδα στην ΕΟ Σχηματαρίου - Χαλκίδας.

Γύρω στις 8.00μμ η Γιώτα Βελέτζα βρισκόταν στο ύψος του Βαθύ Αυλίδας όταν σταμάτησε στο δεξί μέρος με αλάρμ το αυτοκίνητο της και ένα φορτηγό έχασε τον έλενχο και την εκτόπισε στο αντίθετο ρεύμα.

Η κοπέλα δεν μπορούσε να βγεί από το αυτοκίνητο της και χρειάστηκε η βοήθεια της πυροσβεστικής για να την απεγκλωβίσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κόρη του δημάρχου, τραυματίστηκε στον αυχένα της και στα πόδια της πολύ σοβαρά. Αμέσως κατέφθασε στο σημείο ασθενοφόρο όπου μετέφερε την κοπέλα στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου οι γιατροί έκριναν ότι ο τραυματισμός της ήταν πολύ σοβαρός και πρέπει να μεταφερθεί Αθήνα.

Αυτή την στιγμή βρίσκεται διασωληνωμένη στο ΓΝΑ και ο δήμαρχος Βασίλης Βελέτζας και η σύζυγος του είναι στο πλευρό της.

Ο Δήμαρχος Βασίλης βελέτζας έχει 2 παιδιά την Γιώτα 28 χρόνων και τον γιό του 24 χρόνων.Ο Μητροπολίτης Χαλκίδας κος Χρυσόστομος επικοινώνησε και απέστειλε τις ευχές για την καλυτέρευση της υγείας της Γιώτας Βελέτζα, στον πατέρα της.

Ένα θετικό σημάδι είναι ότι η Γιώτα αντέδρασε στο φώς, μόλις βγήκε από το χειρουργείο.

Δυστυχώς η μοίρα έπεξε άσχημο παιχνίδι στον Δήμαρχο Βασίλη Βελέτζα, αφού πριν πολλά χρόνια έχασε τον πρώτο του γιό σε ηλικία 4 ετών σε τροχαίο.

eviaportal.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...