Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Πρόγραμμα Σαρακοστής στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου ΑΡΜΑ


Από την Αδελφότητα της Ιεράς Μονής Αγίου Γεωργίου ΑΡΜΑ ανακοινώνεται ότι κατά την διάρκεια της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, θα τελείται καθημερινά η Ακολουθία του Μεγάλου Αποδείπνου στις 5.00 μ.μ.

Κάθε Τετάρτη και ώρα 6.00 μ.μ. θα τελείται η Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία, κάθε Παρασκευή και ώρα 6.00 μ.μ. η Ακολουθία των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου και, όπως πάντοτε, κάθε Κυριακή πρωί η Θεία Λειτουργία.

Στο πρώτο Μέγα Απόδειπνο της Καθαράς Δευτέρας 18ης Μαρτίου 2013, θα χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος.

Αφιέρωμα για τον Ποιητή και Άνθρωπο Νικηφόρο Βρεττάκο


Ο Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. και ο Πολιτιστικός Σύλλογος ‘‘Φίλοι Γ. Σκαρίμπα’’ οργανώνουν ποικιλόμορφο αφιέρωμα για τον Ποιητή και  Άνθρωπο Νικηφόρο Βρεττάκο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013 και ώρα 7 μ. μ. στο‘‘ΔΗΜΟΤΙΚΟ  ΘΕΑΤΡΟ  ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ’’, με τη συνδρομή της – υπό τον μαέστρο Πέτρο Πρόκο – Ορχήστρας Ποικίλης Μουσικής των ‘‘Μουσικών Συνόλων’’ του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. και του θεατρικού σχήματος ‘‘Τέχνης Εξόρυξις’’

Αναγνωστάκης: Επίκαιρη ερώτηση για τις σχολάζουσες κληρονομιές


Στα πλαίσια του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου, ο Βουλευτής Εύβοιας  της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρης Αναγνωστάκης, κατέθεσε επίκαιρη  ερώτηση  αποσκοπώντας στην ανεύρεση πόρων,   που θα βοηθήσουν την ανόρθωση της οικονομίας.

Τα ερωτήματα που θέτει ο Βουλευτής προς τον Υπουργό Οικονομικών αφορούν:

Στις νομοθετικές παρεμβάσεις που θα πρέπει να γίνουν, ώστε να επιλυθούν τα χρόνια ζητήματα, που αφορούν στη διαχείριση των σχολαζουσών κληρονομιών.
Στις ρυθμίσεις για την εξυγίανση των κατεχόμενων ακινήτων του Δημοσίου.

Τα Λουκίσια στον ρυθμό του Καρνάβαλου!


Συνεχίζει και φέτος να πρωτοπορεί ο σύλλογος Λουκισίων, με το καρναβάλι που παρουσίασε, παρά τις αντίξοες συνθήκες της κρίσης.

Μπορεί να ήταν λίγα τα άρματα, αλλά είχαν τα απαραίτητα στοιχεία, ώστε να σατιρίσουν τα φλέγοντα θέματα, που  απασχολούν όλους στις μέρες μας.

Στην εκδήλωση και του φετινού  καρναβαλιού, συμμετείχαν  τα χορευτικά  τμήματα του συλλόγου, που χόρεψαν  όλους σχεδόν από όλους τους χορούς.

Και φυσικά έδεσε με κρασοπότι και  τα σχετικά εδέσματα, που φρόντισε να υπάρχουν άφθονα, ο σύλλογος.

Και του χρόνου !!!

Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ: Γλέντι και για την ιστορική άνοδο


Το Σάββατο 16 Μαρτίου επέλεξε  να χορέψει ο Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ και συμπτωματικά συνέπεσε με την άνοδό της σε επαγγελματική πλέον κατηγορία

Η κοσμική ταβέρνα που επέλεξαν, ήταν η ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ και παρευρέθηκαν λίγοι φίλαθλοι της ομάδας, αλλά εκλεκτοί !!!

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΤΣΑΥΤΗΣ έδωσε το παρών του και μας έστειλε χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από το γλέντι του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...