Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Cocktail Party @Stavento την Τρίτη

Στα καλοκαιρινά μας βράδια υπάρχουν μερικά standards που δύσκολα μπορούν να αντικατασταθούν: βόλτες στην παραλία, καλή παρέα και ένα cocktail για να νιώσεις τη δροσιά ...

Έτσι και το Stavento από αυτή την Τρίτη και κάθε Τρίτη του καλοκαιριού ξεκινάει το καλύτερο Cocktail Party στην πόλη με τιμή cocktail 5€ ...!!

Stavento Cafe - Bar - Restaurant
Καραολή και Δημητρίου 1, Χαλκίδα

«Φέτος αγοράζω τα σχολικά από το γνωστό μου βιβλιοπωλείο».

Το μήνυμα για τη σχολική χρονιά 2013 - 2014 είναι:

«Φέτος αγοράζω τα σχολικά από το γνωστό μου βιβλιοπωλείο».

Για εγγυημένη ποιότητα & χαμηλές τιμές. Για να μη «χάνεται» το παιδί σας, μέσα σε άσχετα είδη.

Ελάτε τώρα να διαλέξετε τη σχολική σας τσάντα και κερδίστε μέχρι και 50% στις εκπτώσεις του Αυγούστου.

Επώνυμες, ποιοτικές και ανθεκτικές σχολικές τσάντες, φτιαγμένες από κατάλληλα & εγγυημένα υλικά, που δεν θα χρειαστεί να τις ανανεώσετε στα μέσα της σχολικής χρονιάς.

Δημήτρης & Σταύρος Περγάμαλης
Σας περιμένουμε ΜΟΝΟ στην οδό Χαρώνδα

Φεστιβάλ νέων του ΣΥΡΙΖΑ στο Κόκκινο Σπίτι Χαλκίδας

Με το σύνθημα "Το μέλλον ανήκει στον κόσμο της δουλειάς. Έχεις το λόγο", θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Αυγούστου και ώρα 19:00 στην πλατεία Σουβάλα στο Κόκκινο Σπίτι, το φεστιβάλ νέων του ΣΥΡΙΖΑ.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συζήτηση με ομιλητές το Νίκο Βούτση, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και Σωκράτη Γιαννόπουλο, μέλος Νέων ΣΥΡΙΖΑ και Συνεταιρισμού "Η Σέσουλα".

Θα ακολουθήσουν και ομιλίες από αντιπρόσωπους της Σέλμαν, Ιντερκέμ, Lafarge και Βιο.με.

Με το πέρας των ομιλιών θα πραγματοποιηθεί και μουσική συναυλία με τους What the Funk, Νάσος και Δέσποινα, καθώς και Χαλκιδέους ρεμπέτες.

Χαλκίδα: Πολιτικός μηχανικός φέσωσε με 80.000 ευρώ πράκτορες του ΟΠΑΠ!

Απατεώνας «φέσωσε» άγρια πέντε πράκτορες του ΟΠΑΠ με ύπουλο σχέδιο


Άγρια την πάτησαν 5 πράκτορες ΟΠΑΠ στην Χαλκίδα από πολιτικό μηχανικό, ο οποίος τους χρωστάει γύρω στα 80.000 χωρίς τους νόμιμους τόκους που τρέχουν.

Ο νεαρός τζογαδόρος έπαιζε «πάμε στοίχημα» με τρεις αγώνες συνήθως, κόστος ανά δελτίο από 500 μέχρι 1000 ευρώ και για να τους κάνει να τον εμπιστευτούν, στην αρχή πλήρωνε κανονικά και μάλιστα με φιλοδώρημα...

Το σχέδιο του ύπουλο

Στην πένα ντυμένος και με χιλιάδες ευρώ στην τσέπη κατάφερνε να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους και μετά από λίγο διάστημα, ζητούσε να παίζει τηλεφωνικά με ανοιχτό λογαριασμό.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του eviazoom, στην αρχή πλήρωνε αλλά μόλις έφευγε το χρέος, δεν σήκωνε το τηλέφωνο  και πήγαινε να παίξει σε άλλο πρακτορείο ΟΠΑΠ χρησιμοποιώντας την ίδια μέθοδο.

Τα τελευταία χρόνια κατάφερε να ξεγελάσει 5 πράκτορες με φέσια που ξεπερνούν τα 80.000 ευρώ.

Μετά από συνάντηση των πρακτόρων αποφασίστηκε να κινηθούν νομικά εναντίον του με μηνύσεις και αγωγές και στις Δίκες που έχουν διεξαχθή έως τώρα, έχουν δικαιωθεί, χωρίς ωστόσο να έχει εισπράξει κάποιος ούτε ένα ευρώ.

Ο Πολιτικός μηχανικός δεν έχει τίποτα στο όνομα του, αλλά εκκρεμεί εις βάρος του και το ποινικό σκέλος της υπόθεσης και μάλιστα σε βαθμό κακουργήματος.
eviazoom.blogspot.com

Κάρυστος: Το τηλεφώνημα που βύθισε στο πένθος μία οικογένεια!


Η μέρα περνούσε υπέροχα και γλέντησε μαζί με τους φίλους του και την οικογένεια του. Δεν ήξερε όμως ότι λίγες ώρες αργότερα θα ξεψυχούσε στην αυλή του νοσοκομείου.Ήταν λίγο πριν τα μεσάνυχτα όταν άρχισε να έχει έντονους πόνους στο στήθος.

Δεν μπορούσε ούτε καν να μιλήσει.

Αμέσως τον πήγε στο νοσοκομείο της πόλης. Άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου και τον άφησε να πάει στους γιατρούς.

Σοκαρισμένοι οι γιατροί έτρεξαν να τον βοηθήσουν και αμέσως τον μετέφεραν στα έκτακτα περιστατικά.
Δυστυχώς όμως δεν είχε τις αισθήσεις του και ήταν νεκρός. Λίγα λεπτά αργότερα επικοινώνησαν με την οικογένεια του όπου τους είπαν τα δυσάρεστα βυθίζοντας τους στο πένθος.
http://evianews.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...