Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Αναγνωστάκης: «Καταψήφιση νέων διοδίων».

Ο βουλευτής της Εύβοιας της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρης Αναγνωστάκης, παρέστη σήμερα το πρωί, στη διαρκή επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου, όπου συζητείται το σχέδιο νόμου, για την κύρωση των συμβάσεων παραχώρησης των μεγάλων οδικών έργων που προβλέπουν αύξηση και επιβολή νέων διοδίων. Στη συνεδρίαση με παραβρέθηκαν εκπρόσωποι φορέων, μεταξύ αυτών και ο Δήμαρχος Χαλκίδας κ. Ζεμπίλης Αθανάσιος.


Σύμφωνα με τη σημερινή τοποθέτηση του Υπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων κ. Χρυσοχοϊδη στην επιτροπή, οι νέες επιβαρύνσεις που προκύπτουν για τα διόδια, προκύπτουν από τις αρχικές συμβάσεις παραχώρησης των έργων το 2007.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ από τον σύλλογο φίλων Στέλιου Καζαντζίδη Ευβοίας «ΥΠΑΡΧΩ»

Στον πόνο στη χαρά στη γιορτή  υπάρχει μια φωνή για να μας θυμίζει ότι είμαστε, πάνω απ΄ όλα άνθρωποι ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ !!!

Ψαχνά: Ξεσπά η μητέρα της 27χρονης δασκάλας που πέθανε στην Ρόδο

«Δεν θα μείνουν ατιμώρητοι αυτοί που πήραν την κόρη μου», λέει από Τα Ψαχνά,  η μητέρα της αδικοχαμένης δασκάλας, Αναστασίας Κατσαρού, η οποία έχασε την ζωή της στην Ρόδο τις ημέρες της σφοδρής κακοκαιρίας.


Η κ. Σοφία Κατσαρού ξεσπά: «Υπήρχε ολιγωρία, αμέλεια… Ούτε καν μπήκαν στη διαδικασία να βοηθήσουν…  Πήραν λέει τα προβλεπόμενα μέτρα. Ποια μέτρα πήρες; Πήραν ένα χαρτί για τη θεομηνία, έκτακτο δελτίο καιρικών φαινομένων, κατεπείγον λέει, το έγγραφο. Τι ενέργειες κάνατε; Τι κάνατε; Κλείσατε το δρόμο; … Δεν έκαναν τίποτα και παραμένει το έργο αυτό σε εκκρεμότητα… Αυτός δεν είναι δρόμος, είναι ποτάμι – δρόμος…». «Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνουν ατιμώρητοι», καταλήγει.

Αγ. Στέφανος: Καπάκι από φρεάτιο έστειλε στο νοσοκομείο δύο άτομα!

Ήταν μία και μισή το μεσημέρι όταν παρέλυσε ένας από τους κεντρικότερους δρόμους της Χαλκίδας.


Πρόκειται για τον δρόμο του Αγίου Στεφάνου όπου ενώνει την πόλη με την Νότια Εύβοια. 

Σύμφωνα με το EviaNews, ένα καπάκι από φρεάτιο ήταν η αιτία για να γίνει το ατύχημα. Αποτέλεσμα ήταν να συγκρουστούν δύο αυτοκίνητα και οι επιβαίνοντες του ενός αυτοκινήτου να μεταφερθούν στο νοσοκομείο Χαλκίδας. 

Ξηλώθηκε στέγαστρο στο δημοτικό σχολείο Αυλωναρίου

Ο πολύ δυνατός αέρας ανασήκωσε πλαστική σκεπή στο δημοτικό σχολείο Αυλωναρίου τις πρωινές ώρες.


Εκείνη την ώρα, οι μαθητές βρίσκονταν στις αίθουσες τους και αμέσως οι καθηγητές έσπευσαν να απομακρύνουν κάθε υλικό που θα ήταν επικίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα των παιδιών.

Septem: Η ελληνική μπύρα από την Εύβοια που ξελόγιασε την Ευρώπη βάζει πλώρη για Αμερική και Φιλανδία

Στην κορυφή της Ευρώπης και σύντομα της Αμερικής βρέθηκαν δυο αδέρφια από την Εύβοια, παράγοντας μια μπύρα όχι και τόσο συνηθισμένη.


Πρόκειται για τον Σοφοκλή και το Γιώργο Παναγιώτου που το 2009, αψηφώντας την κρίση έστησαν μια μικροζυθοποιία στο Αυλωνάρι της Εύβοιας παράγοντας επτά μπύρες, μια για κάθε μέρα της εβδομάδας. Εξ ου και το όνομα Septem που στα λατινικά σημαίνει επτά.

Εύβοια: Παραλάμβανε λαθραία τσιγάρα με το... ΚΤΕΛ

Μέσα στις κούτες βρέθηκαν συνολικά 1.000 πακέτα τσιγάρων τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία του φόρου κατανάλωσης και κατασχέθηκαν


Όλο και πιο έξυπνα κόλπα βρίσκουν οι λαθρέμποροι τσιγάρων για να εφοδιάζουν με το παράνομο εμπόρευμά τους τα «βαποράκια» που αναλαμβάνουν να το διακινήσουν. Στην Ιστιαία Ευβοίας, όπου καθημερινά αλλοδαποί με λαθραία τσιγάρα πέφτουν στα χέρια αστυνομικών, το μεταφέρουν με το ΚΤΕΛ και τα αφήνουν στο... πεζοδρόμιο!

Εξετάσεις Φαρμακοποιών

Όπως ενημερώθηκε η Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας από την Εκτελεστική Επιτροπή του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας (Κ.Ε.Σ.Υ.) του Υπουργείου Υγείας, από τις 16 έως και τις 20 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθούν εξετάσεις φαρμακοποιών για άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.
Οι εξετάσεις θα γίνουν στην Αθήνα σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...