Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ BAZAAR ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΝΟΣΟΥ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ & ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΔΙΑΤΑΡΑΧΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Ήρθε η ώρα για δώρα ! Οι γιορτές είναι προ των πυλών !    


Η Εταιρεία Νόσου Αλτσχάιμερ & Συναφών Διαταραχών Χαλκίδας Διοργανώνει Εορταστικό Bazaar, Από 13 έως 15 Δεκεμβρίου 2013 Στην  ισόγεια αίθουσα εκθέσεων “Αριστοτέλης” (πρώην “Βυζαντινό”)  του Δημαρχείου στην παραλία Χαλκίδας.


Από τις 11:00 το πρωί έως τις 10:00 το βράδυ μέσα σε μια ζεστή γιορτινή ατμόσφαιρα ελάτε να διαλέξετε όμορφα Χριστουγεννιάτικα δώρα, στολίδια και πολλά τοπικά προϊόντα.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ για νεκρό στη ΛΑΡΚΟ: Όχι στον εργασιακό μεσαίωνα που δολοφονεί!

Ακόμα ένας εργάτης προστίθεται στη λίστα των θανατηφόρων εργατικών «ατυχημάτων» που έχουν συμβεί στο εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ κατά τα τελευταία χρόνια. Αυτή τη φορά ένας 40χρονος, πατέρας 3 παιδιών έπεσε από ύψος 25 μέτρων. Είναι πρόκληση όμως να μιλάμε για ατυχήματα, για θανάτους εργατών που αντιμετωπίζονται ως στατιστικά συμβάντα ενώ οι πραγματικοί ένοχοι έχουν ονοματεπώνυμο.

Αποστόλου: Διασφάλιση των συμφερόντων των μικρομετόχων και της απασχόλησης των εργαζομένων της Evia Bank

"Διασφάλιση των συμφερόντων των μικρομετόχων και της απασχόλησης των εργαζομένων της πρώην Συνεταιριστικής Τράπεζας Εύβοιας Συν.Π.Ε." ζητά με ερώτηση του στη Βουλή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Αποστόλου.

Το κείμενο της ερώτησης:

Η Τράπεζα της Ελλάδος ανακάλεσε την άδεια λειτουργίας του πιστωτικού ιδρύματος με την επωνυμία «Συνεταιριστική Τράπεζα Ευβοίας Συν.Π.Ε.», θέτοντας το σε ειδική εκκαθάριση και διόρισε ειδικό εκκαθαριστή. Σύμφωνα με την απόφαση της Τράπεζας της Ελλάδος, οι λόγοι που οδήγησαν στην ανάκληση της άδειας της Συνεταιριστικής Τράπεζας Εύβοιας είναι:
i) η ανεπάρκεια των ιδίων κεφαλαίων του πιστωτικού ιδρύματος για την κάλυψη των προβλέψεων επισφαλών απαιτήσεων.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...