Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Εκδήλωση με κλασικά αυτοκίνητα στην Εύβοια

Η λέσχη κλασικών αυτοκινήτων Classic Microcars διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 18-19 Ιανουαρίου το Αλκυώνειο Ράλι στην ευρύτερη περιοχή των Δερβενοχωρίων και της Ευβοίας. 


 Ο συγκεκριμένος αγώνας που προσμετρά στο πρωτάθλημα Regularity της Ε.Ο.ΦΙΛΠΑ θα ξεκινλησει από το Δαφνί στο τέρμα της Ιεράς Οδού και μέσω Δερβενοχωρίων, θα τερματίσει στην Ερέτρεια όπου θα γίνει διανυκτέρευση στο Holiday in Evia. 

«Μας θέλουν σεκιούριτι του Παπουτσάνη» λέει η Ενωση Αστυνομικών Εύβοιας

Εχει γίνει πια ρουτίνα: δεν υπάρχει απεργία ή κινητοποίηση εργαζομένων χωρίς τα ΜΑΤ. Δεν υπάρχει επίσης «επένδυση» που να μην προστατεύεται από τους κρανοφόρους με τα πράσινα. Τώρα η κυβέρνηση προχωρά ένα βήμα παραπέρα: εκτός από τις φαραωνικές επενδύσεις, προστατεύει και τη μεσαία επιχειρηματικότητα, χρησιμοποιώντας τους αστυνομικούς ως σεκιούριτι. Ελα όμως που οι ίδιοι δεν συμφωνούν καθόλου μ” αυτό!

Καταδικάστηκε ο ...Ψαχνιώτης «Γέροντας Παστίτσιος»!

Το Τριμελές Πρωτοδικείο Αθηνών καταδίκασε τον...Ψαχνιώτη "Γέροντα Παστίτσιο" ή κατά κόσμον Φίλιππο Λοΐζο σε δέκα μήνες φυλάκιση με αναστολή, για εξύβριση θρησκεύματος κατ’ εξακολούθηση.


Υπενθυμίζεται ότι η δίωξη για εξύβριση των θείων του είχε ασκηθεί ύστερα από ερώτηση στην Βουλή του πλέον προφυλακισμένου για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, χρυσαυγίτη βουλευτή, Χρήστου Παππά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...