Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

O Αναγνωστάκης για τις προσλήψεις σε ειδική αγωγή για Στερεά Ελλάδα και Ν. Αιγαίο

Απάντηση στην ερώτηση του βουλευτή της Εύβοιας Δημήτρη Αναγνωστάκη με αριθμό 4228 και ημερομηνία 26-11-2013, έδωσε το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, σύμφωνα με την οποία δημιουργούνται δύο πράξεις, στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ, για την κάλυψη 340 θέσεων αναπληρωτών εκπαιδευτικών, Ειδικού Βοηθητικού προσωπικού και Ειδικού Εκπαιδευτικού προσωπικού και 60 θέσεων, για τη στελέχωση των Επιτροπών Διαγνωστικής Εκπαιδευτικής Αξιολόγησης και Υποστήριξης.

Στην Εύβοια έφτασε τουρκική φρεγάτα!

Η τουρκική φρεγάτα «Giresun» εισήλθε στα ελληνικά χωρικά ύδατα νότια της Κέας στις 15.35. 


Κινήθηκε βορειοανατολικά, διήλθε μεταξύ Εύβοιας και Άνδρου (Στενό Καφηρέα) και βγήκε από τα ελληνικά χωρικά ύδατα στις 18.50.

Κάρυστος: Κτηνοτρόφος βρέθηκε νεκρός μέσα σε στάβλο

Ήταν δέκα χθες το βράδυ (19-01-2014) όταν οι συγγενείς του 45χρονου άντρα άρχισαν να ανησυχούν, μιας και ο κτηνοτρόφος δεν είχε επιστρέψει στο σπίτι και δεν απαντούσε στο κινητό του τηλέφωνο.


Τότε ένα συγγενικό του πρόσωπο πήγε να ψάξει στον στάβλο που διατηρούσε ο άτυχος άντρας. 

ΓΕΚ Τέρνα: Επενδυτικό πρόγραμμα 100 εκατ. ευρώ στην Εύβοια

Στην εξαγωγή του πρώτου φορτίου λευκολίθου μετά από 15 χρόνια προχώρησε η ΤΕΡΝΑ ΛΕΥΚΟΛΙΘΟΙ (TERNA MAG), εταιρεία του Ομίλου ΓΕΚ Τέρνα. 


Το πλοίο με το φορτίο συνολικού βάρους περίπου 2,5 χιλιάδων τόνων αναχώρησε την περασμένη εβδομάδα από το Λιμάνι Κυμασίου της Εύβοιας με προορισμό την Ιταλια και σηματοδότησε την επανέναρξη της εμπορικής λειτουργίας των μεταλλείων λευκολίθου του Μαντουδίου μετά από 15 χρόνια.

Ο τσαντάκιας πήγε στο Τμήμα για να... καταγγείλει κλοπή της μοτό του και συνελήφθη!

Προχθές το βράδυ, 36χρονη κατήγγειλε στους αστυνομικούς ότι  νωρίτερα και περίπου την 21:00΄ώρα, δύο άγνωστοι δράστες, επιβαίνοντας σε δίκυκλη μοτοσικλέτα και εκμεταλλευόμενοι ολιγόλεπτη στάθμευση του Ι.Χ.Ε αυτοκινήτου της σε περιοχή της Χαλκίδας, αφαίρεσαν από το εσωτερικό του την τσάντα της, η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των (550) ευρώ, δύο βιβλιάρια καταθέσεων τραπεζών, κλειδιά της οικίας και του επαγγελματικού της γραφείου και διάφορα προσωπικά της έγγραφα και αντικείμενα.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμμετάσχει στην 25η AGROTICA

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας έχοντας ως προτεραιότητα την προβολή των αγροτικών προϊόντων ποιότητας που περιλαμβάνει το Επιχειρησιακό Σχέδιο «Καλάθι της Περιφέρειας» με τα ισχυρά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, όπως είναι η τοπικότητα, η πολιτιστική κληρονομιά κ.λ.π., αλλά και την ενίσχυση της εξωστρέφειας αυτών και την προώθησή τους στην εθνική και διεθνή αγορά, θα συμμετάσχει στην 25η AGROTICA Διεθνή Εκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα από 30 Ιανουαρίου 2014 έως 2 Φεβρουαρίου 2014 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της HELEXPO στην Θεσσαλονίκη. 

Η ΙΣΤΙΑΙΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΟΥΧΟ ΤΗΣ ΑΓΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ

Με λαμπρότητα και σύμμαχο τον θαυμάσιο καιρό, η  Ιστιαία πανηγύρισε τον Πολιούχο της Άγιο Αθανάσιο την Παρασκευή 17 και το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014, στον ομώνυμο Ιερό Ναό, με την παρουσία και του  Μητροπολίτη Χαλκίδας, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ. Χρυσοστόμου.


Το απόγευμα της παραμονής εψάλη ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός,

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...