Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Αναγνωστάκης - ΔΗΜΑΡ: Παρέμβαση για τη διάσωση της βαριάς βιομηχανίας

Ερώτηση προς το Υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κατάθεσε ο βουλευτής Εύβοιας της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρης Αναγνωστάκης, μετά την ανακοίνωση της Χαλυβουργικής για την εφαρμογή του μέτρου της διαθεσιμότητας, για το μεγαλύτερο μέρος των εργαζομένων της.

Κύμη: Ανήλικοι έκλεψαν αυτοκίνητο και ...τράκαραν!

Το περιστατικό είχε ως πρωταγωνιστές δύο ανήλικους ηλικίας 16 και 12 ετών! 

Κατάφεραν να "ανοίξουν" αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη. Μπήκαν μέσα και το οδήγησαν. Δεν πρόλαβαν όμως να χαρούν την οδήγηση μιας και λίγα μέτρα πιο μακρυά έπεσαν σε άλλο όχημα. 

Ραντεβού στο Μαρμαριώτικο καρναβάλι

Την Κυριακή 3 Μαρτίου 2014 και ώρα 15.00μμ, θα πραγματοποιηθεί το Μαρμαριώτικο Καρναβάλι

Από το 1989, το Καρναβάλι στο Μαρμάρι έχει γίνει το σημείο αναφοράς όλων όσων γιορτάζουν και θέλουν να μοιραστούν την ατμόσφαιρα της Αποκριάς!

Ο Αναγνωστάκης για τα πρόστιμα διατήρησης στην Έξω Παναγίτσα

Ο βουλευτής Εύβοιας της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρης Αναγνωστάκης, καταθέτει ως αναφορά την με ημερομηνία 14-2-2014 επιστολή του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Έξω Παναγίτσας «Ζωοδόχος Πηγή», με θέμα τα πρόστιμα διατήρησης. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ενημερώνει πως η Συνοικία Η΄ της Έξω Παναγίτσας Χαλκίδας, λογίζεται κατά 40% εκτός σχεδίου και τα όποια οικήματα ως αυθαίρετα.

Αποστολου: Αναγκαία η δημιουργία ενιαίας Δημοτικής Ενότητας Δηλεσίου.

Αναγκαία είναι η δημιουργία ενιαίας Δημοτικής Ενότητας Δηλεσίου, τονίζουν σε ερώτησή τους στη Βουλή, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και ανάμεσά τους ο βουλευτής Εύβοιας και υποψήφιος περιφερειάρχης Βαγγέλης Αποστόλου.



 Το κείμενο της ερώτησης:

"Το Δήλεσι, ενώ απέχει 60 μόλις χλμ από την Αθήνα, 70 χλμ από την πρωτεύουσα του νομού Βοιωτίας και 30 χλμ από την πρωτεύουσας του νομού Εύβοιας, Χαλκίδα, δεν συμπεριλαμβάνεται στη διοικητική διαίρεση της χώρας ως αυτοτελής οικισμός, μολονότι πρόκειται για τη μεγαλύτερη σε πληθυσμό κατοικημένη περιοχή του Δήμου Τανάγρας, καθώς έχει την ιδιαιτερότητα να ανήκει διοικητικά σε δύο πρώην Δήμους και τώρα Δημοτικές Ενότητες, αυτές των Οινοφύτων (κατά τα 2/5) και Σχηματαρίου (κατά τα 3/5).

Ο Χρ. Κουτσαύτης με Μπάμπη Τσέρτο και την Νάντια Καραγιάννη στο BADMINTON

 

Στο θέατρο BADMINTON βρέθηκε χθες το βράδυ ο πρόεδρος του συλλόγου φίλων του Στέλιου Καζαντζίδη Εύβοιας Χρήστος Κουτσαύτης.

Αποστόλου: Στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα ενάντια στη διάλυση των ιατρείων του ΕΟΠΠΥ

Δήλωση του βουλευτή Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη Αποστόλου και Υποψήφιου Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, με αφορμή τη συμμετοχή του στην κινητοποίηση ενάντια στο κλείσιμο των ιατρείων ΕΟΠΠΥ στη Χαλκίδα:


"Η συγκυβέρνηση του μνημονίου οδηγείται σε μία ακόμα πρωτοφανή κίνηση: βάζει λουκέτο σε όλες τις μονάδες του ΕΟΠΥΥ, πριν καν δημοσιευτεί στο ΦΕΚ της κυβέρνησης ο καταστροφικός νόμος Γεωργιάδη για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας. 

Επερώτηση της ΔΗΜΑΡ για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του αγροτικού τομέα

Ο Γραμματέας της Κ.Ο. ΔΗΜΑΡ, Δημ. Αναγνωστάκης

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΔΗΜΑΡ, κατέθεσε Επίκαιρη Επερώτηση προς τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του αγροτικού τομέα.


Με την Επίκαιρη Επερώτηση, τονίζεται η συμβολή του πρωτογενή τομέα στην οικονομία και η δυνατότητά του να συμβάλλει στην αειφόρο αγροτική ανάπτυξη και κυρίως, στην ανάπτυξη της χώρας για να αποτελέσει τον βασικό πυλώνα του νέου εθνικού παραγωγικού μοντέλου.

Τσικνοπέμπτη με τον Χορευτικό Όμιλο Χαλκίδας

Ο Χορευτικός Όμιλος Χαλκίδας οργανώνει χοροεσπερίδα την Τσικνοπέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 21:00, στην ταβέρνα "Το ΠΗΓΑΔΑΚΙ" στην έξω Παναγίτσα.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...