Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Χαλκίδα: Ο διαρρήκτης πήδηξε από τον πρώτο όροφο για να γλιτώσει από τον ιδιοκτήτη!

Ο δράστης ετοιμαζόταν να φύγει από το σπίτι, όταν άνοιξε η πόρτα και βρέθηκε αντιμέτωπος με τον ιδιοκτήτη...


Το περιστατικό έγινε χθες το απόγευμα (12-03-2014). 

Μόλις είχε σουρουπώσει και άγνωστος έβαλε στο μάτι διαμέρισμα πρώτου ορόφου στην Πειραϊκή Πατραική. Σκαρφάλωσε στο μπαλκόνι και αφού παραβίασε την μπαλκονόπορτα, μπήκε μέσα στο σπίτι. 

Στον αφρό της Χιλιαδούς : Η πανέμορφη παραλία στέκι παραθεριστών στην Εύβοια!

Στην ανατολική ακτογραμμή της Κεντρικής Εύβοιας, σε περιοχή προικισμένη απλόχερα από τη φύση, βρίσκεται η ονομαστή παραλία της Χιλιαδούς, αγαπημένος προορισμός πολλών παραθεριστών, αλλά και όσων αποζητούν την άμεση επαφή με ένα γαλήνιο φυσικό περιβάλλον. 


Ο ομώνυμος οικισμός απλώνεται κατά μήκος της γοητευτικής αμμουδερής ακρογιαλιάς με το νησάκι Χέλιαθο στο δυτικό άκρο της, ενώ την ευρύτερη περιοχή στολίζουν πλατανόδασος και ποτάμι που εκβάλλει στο ανατολικό άκρο της παραλίας.

Χαλκίδα: Τον έπιασαν για κλοπή και βρήκαν ναρκωτικά!

Ένα 30χρονο έπιασαν για κλοπή μέσα σε μάντρα αυτοκινήτων και οι αστυνομικοί που τον έψαξαν βρήκαν ναρκωτικά!  


Οι αστυνομικοί, εντόπισαν χθες το μεσημέρι τον 30χρονο, ο οποίος είχε εισέλθει σε υπαίθριο χώρο καταστήματος με ανταλλακτικά αυτοκινήτων,στη Χαλκίδα.

Δεν θα πιστέψετε ποιο είναι το άλλο «επάγγελμα» του Χαλκιδέου Προκόπη Δούκα

Από το δελτίο ειδήσεων στα decks!


Μπορεί να τον έχουμε συνηθίσει να εκφωνεί το δελτίο ειδήσεων με σοβαρό ύφος και κοστούμι, αλλά ο Χαλκιδέος δημοσιογράφος της Δημόσιας Τηλεόρασης, Προκόπης Δούκας έχει και την πιο καλλιτεχνική του πλευρά.

Ο Αναγνωστάκης για τις καθυστερήσεις στην επιστροφή ΦΠΑ

Ερώτηση προς το Υπουργείο Οικονομικών κατέθεσαν οι βουλευτές της Δημοκρατικής Αριστεράς, Αναγνωστάκης Δημήτρης, Ασημίνα Ξηροτύρη Αικατερινάρη και Τσούκαλης Νίκος, σχετικά με τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται στην επιστροφή ΦΠΑ προς τις επιχειρήσεις.


Συγκεκριμένα, οι δύο βουλευτές αναφέρουν ότι σύμφωνα με στοιχεία της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, βρίσκονται σε εκκρεμότητα 5.585 αιτήσεις επιστροφής ΦΠΑ, συνολικής αξίας 811,9 εκ. ευρώ, γεγονός που αποστερεί σημαντικά κεφάλαια κίνησης από τις επιχειρήσεις και δυσχεραίνει το ήδη επιβαρυμένο έργο τους.

Σίμος Κεδίκογλου: Να σταματήσει επιτέλους ο ΣΥΡΙΖΑ τα μικρόψυχα ψεύδη περί «ψίχουλων πλεονάσματος»


Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Σίμος Κεδίκογλου, απαντώντας στις ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το πρωτογενές πλεόνασμα και τη θέση του Κόμματος της Γερμανικής Αριστεράς (Die Linke) για το ζήτημα του χρέους, δήλωσε:


Να σταματήσει επιτέλους ο ΣΥΡΙΖΑ τα μικρόψυχα ψεύδη περί «ψίχουλων πλεονάσματος»,  που υποστηρίζουν μόνον όσοι θέλουν την αποτυχία της Ελλάδας. 

Μπακογιάννης για βιβλίο Κουφοντίνα: Παίζουν παιχνίδια πάνω στα φέρετρα

«Όσοι έχουμε βιώσει το θάνατο, έχουμε μάθει να σεβόμαστε τη ζωή. Εδώ ήρθα να μιλήσω για την αξία της ανθρώπινης ζωής».

Με αυτή τη φράση, ο Κώστας Μπακογιάννης εξήγησε τα κίνητρα και την ένταση της κριτικής του στην έκδοση του βιβλίου Κουφοντίνα, κατά τη διάρκεια της ανοιχτής δημόσιας συζήτησης που διοργάνωσε την Τρίτη 11 Μαρτίου το βιβλιοπωλείο FreeThinking Zone, το οποίο απέκλεισε από τις προθήκες του το βιβλίο του εκτελεστή της 17 Νοέμβρη.  

Αναγνωστάκης: Υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης για τη λειτουργία των Κέντρων Πρόληψης

Ερώτηση προς τα Υπουργεία Υγείας και Εσωτερικών, κατάθεσαν οι βουλευτές της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρης Αναγνωστάκης και Κατερίνα Μάρκου, καλώντας τα αρμόδια Υπουργεία, να συμμορφωθούν με την απόφαση 2501/25-02-2014 του Ελεγκτικού Συνεδρίου, σύμφωνα με την οποία, εγκρίνεται η Προγραμματική Σύμβαση για τη λειτουργία των κέντρων πρόληψης.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι τα κέντρα πρόληψης υπολειτουργούν σήμερα και οι εργαζόμενοι σε αυτά, είναι μήνες απλήρωτοι, τα αρμόδια Υπουργεία πρέπει άμεσα να λάβουν αποφάσεις, για την ανάληψη της υποχρέωσης χρηματοδότησης των προγραμμάτων και δέσμευσης πιστώσεων σύμφωνα με τα άρθρα 21 του Ν. 2362/1995 και 2,3 και 4 του π.δ. 113/2010, όπως ορίζεται στην απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Αποστόλου: «Αξιολόγηση δομών των εποπτευόμενων φορέων του ΥΠΑΑΤ»

"Μετά την διαθεσιμότητα των Δημοσίων υπαλλήλων, έρχεται η αξιολόγηση των δομών φορέων του Δημοσίου, να αποτελέσει το άλλοθι για τις απολύσεις στον  ευρύτερο Δημόσιο τομέα, προκειμένου να υλοποιηθούν οι μνημονιακές δεσμεύσεις της κυβέρνησης, για την απόλυση 15.000 υπαλλήλων έως το τέλος του 2014" αναφέρεται σε ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή και ανάμεσά τους ο Βαγγέλης Αποστόλου, βουλευτής Εύβοιας και υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς.

Οι βουλευτές επισημαίνουν:

Tρεις παραστάσεις στη Λίμνη από το Θέατρο Χαλκίδας

Τρεις παραστάσεις στη Λίμνη πραγματοποίησε το Θέατρο Χαλκίδας με την παιδική του σκηνή και το έργο της Μαρίας Βαρδάκα' ΤΟ ΚΥΝΓΙ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ" 


Μετά από επιθυμία των δασκάλων των σχολείων της περιοχής του δήμου Λίμνης - Μαντουδίου (αφού δεν κατάφεραν να έρθουν στην πρωτεύουσα του νομού όσον παίζονταν το έργο τον Ιανουάριο) έδωσαν τρεις παραστάσεις που τις παρακολούθησαν 400 παιδιά. 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...