Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Καταγγελία Λαϊκής Συσπείρωσης του Δήμου Κύμης Αλιβερίου για τη "Δια βίου μάθηση"

Η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Κύμης Αλιβερίου σε ανακοίνωσή της επισημαίνει:

Η εφαρμογή μέχρι κεραίας της αντιλαϊκής πολιτικής που εκπορεύεται από την ΕΕ και τη κεντρική εξουσία από τη δημοτική αρχή του Δήμου Κύμης Αλιβερίου είναι αναμφισβήτητη. Άλλη μία απόδειξη είναι και η ίδρυση από το Δήμο, Κέντρου Δια Βίου Μάθησης που μάλιστα το διαφημίζει και στη δεύτερη σελίδα, της προεκλογικής έκδοσης, της εφημερίδας Νέοι Ορίζοντες. Την παρουσιάζει και σαν ανταπόκριση στις απαιτήσεις της σύγχρονης κοινωνίας!!!

«Νέα Κοινή Αλιευτική Πολιτική-Προοπτικές στον κλάδο της Αλιείας και των Υδατοκαλλιεργειών»

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας διοργανώνουν Ημερίδα  την Πέμπτη, 20 Μαρτίου 2014 και ώρα 10:30 πμ, στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, στη Χαλκίδα με θέμα «Νέα Κοινή Αλιευτική Πολιτική-Προοπτικές στον κλάδο της Αλιείας και των Υδατοκαλλιεργειών» με σκοπό την ευρύτερη δυνατή ενημέρωση των αλιέων και υδατοκαλλιεργητών της Περιφέρειας  για τις αποφάσεις και τις εφαρμογές της  Κοινής Αλιευτικής Πολιτικής της επόμενης προγραμματικής περιόδου (2014 - 2020) στη χώρα μας.

«Ο γνωστός μας άγνωστος Master Shakespeare»

Το Θέατρο Χαλκίδας με αφορμή την παγκόσμια ημέρα θεάτρου που κάθε χρόνο γιορτάζεται στις 27 Μαρτίου διοργανώνει διημερίδα με θέμα «ο γνωστός μας άγνωστος Master Shakespeare». 


Φέτος κλείνουν 450 χρόνια από τη γέννηση του μεγάλου Άγγλου δραματουργού (γεννήθηκε τον Απρίλιο του 1564) και το Θέατρο Χαλκίδας θα συστήσει στο κοινό της πόλης μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες του παγκόσμιου θεάτρου μέσα από παρουσιάσεις έργων του (για μικρούς και μεγάλους), διαλέξεις για την εποχή, την προσωπικότητα του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ, κριτικές προσεγγίσεις κορυφαίων κειμένων του και προβολή ταινιών βασισμένων σε σαιξπηρικά έργα.

Αγνοείται η τύχη της διαθήκης του Μιχάλη Ασλάνη!

Έξι μήνες πέρασαν από τον αιφνίδιο και άδικο θάνατο του Μιχάλη Ασλάνη.


Οι αδερφές του αρνούνται κατηγορηματικά, τουλάχιστον μέχρι στιγμής να αποδεχτούν τη διαθήκη. Ήταν πάνω από τις δυνάμεις τους, να αποδεχτούν αυτά που θέλησε να τους αφήσει ο αείμνηστος αδερφός τους σύμφωνα με το περιοδικό Ciao. 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...